Utvikling

Våre ingeniører synes det er svært spennende å bli satt på nye og krevende utfordringer. Vi er vant med å finne nye løsninger i samarbeid med deg som kunde, og kan lose produktutviklingsløpet fra ide til du har fått levert et ferdig produkt. Westcontrol sine ingeniører har utviklet løsninger for bruk i krevende miljøer der produktene utsettes for vær og vind, fukt, salt, vibrasjon, slag, trykk og høye temperaturer.

 

Vår erfaring gjør at vi kan utvikle komplette løsninger fra elektronikkdesign til ferdige maskinerte og lakkerte produkter. Ingeniørene våre kan også sørge for at produktene blir utstyrt med nødvendige godkjenninger og dokumentasjon.

 

Er du interessert i å leie en av våre 15 ingeniører, eller har du et prosjekt du vil ha utført? Ta kontakt med Teknisk leder Ingar Bergeland

 

Proto-serier

Vi vet at ”time to market” for nye produkter er helt avgjørende for våre kunder. Derfor har vi etablert en egen proto-linje og satt av egne ressurser til å produsere proto-serier på korte lede- og leveringstider.

 

Etter proto-serien er levert og godkjent av deg som kunde, sikrer vi gjerne industrialisering gjennom en 0-serie, før produktet løftes inn i våre effektive produksjonslinjer.

News

Automatic water meter is getting smarter

14.05.2018

Since December 2017, Westcontrol and IVAR have tested automatic water meters in a housing area at Hjelmeland. The results are promising.

- Read More

Electronics from Westcontrol in use in Japan

18.02.2018

Warehouse system with elctronics and mecanics produces in Norway in use in Japan

- Read More